www.swsbooks.hu
KönyvekJáték
Kártyabolt.hu | swsbooks.hu főoldal  |  Kiadók

Rendelések személyes átvétele Pick Pack Pontokon

Egy új, személyes átvételi módot kínálunk tisztelt vásárlóinknak, mellyel megválaszthatják,
hogy országos szinten kb. 440 átvételi pont melyikén kívánják majd rendelésüket átvenni.

Mi az a Pick Pack Pont?

Az ország 130 városában megtalálható, több mint 400 Pick Pack Pont-on Ön személyesen is átveheti a megrendelt csomagot. A küldemény feladását követően Budapesten 1, Budapesten kívül 2 munkanapon belül megérkezik a küldemény a kiválasztott Pick Pack Pontba.
Pick Pack PontokOMV logo  OMV logo
A Pick Pack Pont-ok Inmedio és Relay hírlapüzletek, valamint OMV és Avanti töltőállomások, amelyek frekventált helyeken találhatóak meg.

A Relay üzletek közlekedési csomópontoknál (MÁV, BKV, FKF, Volán társaságok, Budapest Airport ), az Inmedio üzletek bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétálóutcáin, főutcáin találhatóak meg, míg az OMV töltőállomások és Avanti benzinkutak a gépjárművel közlekedők számára biztosítanak könnyű megközelíthetőséget, hogy Önnek ne jelentsen gondot a csomag átvétele. A megrendelt áru Pick Pack Pont-ba történő megérkezésekor E-mailben értesítjük Önt, melyet követően csomagját azonnal átveheti. Az értesítést követően 5 munkanapon keresztül veheti fel csomagját a Pick Pack pontban, az üzletek nyitva tartási ideje alatt, mely a hírlapüzletek esetében átlagosan hétfőtől-vasárnapig 08.00 - 20.00 óráig, míg a töltőállomások jelentős részénél a hét minden napján 00:00 - 24:00-ig terjed.

Pontos nyitvatartási adatokat és a boltokra vonatkozó egyéb információkat a www.pickpackpont.hu/atveteli-pont oldalon talál.

Csomagját a www.pickpackpont.hu/csomagkereso oldalon követheti nyomon.

 

A Pick Pack Pontban való átvétel díjszabása:

Ezen átvételi módhoz két féle díjszabás tartozik:

 • a brutto 13 000.- Ft összérték feletti, előre kifizetett megrendeléseket ingyenesen juttatjuk el az Ön által kiválasztott Pick Pack Pontba.
 • minden egyéb esetben a díj brutto 950.- Ft.
 •  

  Mikor válassza a csomagpontot?

  Ha Önnek a futárral történő kézbesítés túl költséges, vagy nem tud a megadott időben a szállítási címen lenni, vagy szeretne a szabadidejével saját maga gazdálkodni, akkor mindenképpen válassza a kényelmi, személyes csomagátvételi lehetőséget.

  Milyen előnyökkel jár a személyes átvétel?

  A személyes átvétel ugyanolyan gyors, és kényelmes, mint a futárral való kézbesítés, ám a készpénzes fizetés mellett több Pick Pack Pont-on lehetőség van bankkártyával történő fizetésre is, továbbá a legtöbb üzlet nyitva tartási ideje hétfőtől-vasárnapig 08.00 - 20.00 óráig terjed, így szombaton, sőt vasárnap is átveheti csomagját.

   

  Hogyan kérhetem a személyes átvételt?

  A személyes átvétel kiválasztása megrendeléskor történik. Ön előbb beállítja a "Személyes átvétel közeli Pick Pack Pont-ban" opciót, majd választhat a Pick Pack Pont-ok listájából.
  A személyes átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérjük, hogy lehetőség szerint nyomtassák ki az automatikus visszaigazoló e-mail értesítést vagy jegyezzék fel a rendelés azonosító számát.

   

  Mik a Pick Pack pontos átvétel korlátai?

 • Az aznapi feladáshoz a rendelésnek legkésőbb 12:00 óráig meg kell érkeznie hozzánk. Az ezen időpont után érkezett rendeléseket csak a következő munkanapon tudjuk feladni.
 • Maximum 50cm x 50cm x 50cm-es körméretű, 20 kg-nál nem nehezebb, és 100 000.- Ft + ÁFA értéket meg nem haladó csomago(ka)t tudunk feladni e módon. Ha rendelése összességében meghaladja ezen korlátok bármelyikét, több csomagban kell elhelyeznünk azt, minden csomaghoz felszámítván a fenti díjszabásban szereplő összeget.
 • Egy átadóhelyre kiszállított csomag átvételére 5 munkanapig van lehetősége, így csak abban az esetben rendeljen ilyen módon, ha a rendelés leadása után 5-6 napon belül meg tudja oldani a csomag átvételét.
 •  

  Pick Pack csomagátvételi pontok jelenlegi listája:

  Teljes boltlista, GPS adatokkal, Excel formátumban

  Vissza a tetejére
  Kártyabolt.hu | swsbooks.hu főoldal  |  Tudnivalók

  Elérhetőségeink:
  E-mail
  Tel.:+36-30-513-7607 (H-P, 10:00 - 17:00 óra között, időszakosan)
  Levélcím: 1224 Budapest, Damjanich u. 29.